Ατλαντίδα_Ξενοδοχείο_στην_Σαντορίνη Οία
 
 
 

Οία ξενοδοχεία στην Σαντορίνη Οία ξενοδοχείο, Ενοικιαζόμενα διαμερισμάτα δωμάτια και σουίτες για διαμονή.

   
Ελλάδα Σαντορίνη Οία Atlantida villas Ξενοδοχείο
Ατλαντίδα_Βίλας_Σαντορίνη_ξενοδοχεία
 
Οία_Ία  
 
Σαντορίνη
 
 
Φόρτωση εικόνας...
 
 
 
Καλντέρα θέα από το Ατλαντιδα στην Οία (Ια)
Zoom Out Zoom Reset Zoom In
σουίτες_διαμερίσματα_στην_οία
 
Σαντορίνη_ξενοδοχεία   Οία_ξενοδοχείο
 
   
Σαντορίνη ιστορία και παραλίες
 
  • Σαντορίνη παραλίες
  • Σαντορίνη Ιστορία
Οι_παραλίες_της_Σαντορίνης
 
Οι παραλίες της Σαντορίνη, είναι μερικές από τις πιο μοναδικές στην περιοχή των Κυκλάδων. Κατα την διαμονή σας στο ξενοδοχείο Atlantida Villas στην Οία (Ία), στα διαμερίσματα, στούντιος και σουίτες, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις παραλίες της Οία Σαντορίνης, Αμμούδι και Αρμένη. Βόρεια της Οίας υπάρχουν επίσης οι παραλίες των Μπαξέδων, Παράδεισου και Kουλούμπου. Στην ανατολική ακτή του νησιού, τις Μαύρες παραλίες του Μονόλιθου, Καμάρι, Περίσσας, Περίβολος, ενώ στη νότια ακτή της Σαντορίνης, θα βρείτε την κόκκινη παραλία και την λευκή παραλία, κοντά στην πόλη του Ακρωτηρίου. Συνιστούμε να επισκεφτήτε αυτές τις παραλίες της Σαντορίνης γιατι αξίζει.
Η_ιστορία_της_Σαντορίνης
 
Στην αρχαιότητα το νησί της Θήρας ονομάζοταν "στογκύλη", μετά την πρώτη έκρηξη του ηφαιστείου η Θήρα πήρε το όνομά "Καλλίστη", λόγο της ομορφία της. Το νησί πήρε το όνομα Σαντορίνη κατά την διάρκεια της Βενετοκρατία λόγο μίας εκκλησία της Santa Irene στο Βόρειο κομμάτι του νησίου. Το νησί βρίσκεται πάνω σε 2 τεκτονίκες πλάκες. Η έκρηξη στο 1625 B.C. προκάλεσε να παραμείνει ακατοίκητο για 300 χρόνια η Σαντορίνη και την καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού. Πολλοί σεισμοί ακολούθησαν την ίδια χρονιά, η οποία προκάλεσε τον 3000 πόδων κρατήρα να καταρρεύσει προς τα μέσα και την διάσπαση της Κεντρικής και της Δυτικής μεριάς του νησιού σε 5 διαφορετικά κομμάτια ''νησια'', το εν λόγο αυτό γεγονος της εκρηξής του ηφαιστείου επιτρέψε στο νερό να δημιουργήσει στις μέρες μας την Καλντέρα της Σαντορίνης.
 
  Ατλαντίδα_Βίλας_ξενοδοχείο_Οίας
 
Οι προσφορές μας
 
Μόνο απευθεία με το ξενοδοχείο μας στην Οία μπορείτε να λάβετε τις καλήτερες τιμές για την διαμονή σας στην Σαντορίνη.
 
  Προσφορές μας στην Οία »»
 
  oia_hotels
 
   
Πρίν κάνετε κράτηση.!

Οία Σαντορίνη Ξενοδοχεία Atlantida ξενοδοχείο, Παραδοσιακά σπίτια & ενοικιαζόμενα δωμάτια της Οίας.Σημαντικές Σημείωσης:
Πρίν κάνετε κάποια κράτηση στο ξενοδοχείο παρακαλούμε να προσέξετε τα παρακάτω....

Σημείωσης σχετικά με τις τιμές & προσφορές:
Πολλά συστήματα κρατήσεων υπόσχονται χαμηλότερες τιμές, αλλα ξεχνάνε να αναφέρουν τις κρυφές χρεωσεις τους. Όλες οι προσφορές του ξενοδοχείου Ατλαντίδα www.atlantidavillas.com είναι ενεργές μόνο σε πελάτες που κλεινουν απευθείας με το ξενοδοχείο μας στην Οία.

Όι τιμές περιέχουν το ΦΠΑ ? :
Όλες οι τιμές του ξενοδοχείου Ατλαντίδα περιέχουν όλους τους φόρους και το ΦΠΑ. Δώστε προσοχή διότι πολλά συστήματα κρατήσεων στο ίντερνετ δεν περιέχουν τους φόρους / ΦΠΑ αλλα δεν γίνετε καμμία αναφορά σε αυτό. Το ξενοδοχείο δεν έχει καμμία ευθύνη γι'αυτό.

Προμήθεια επί των κρατήσεων:
Κάνοντας κράτηση απεύθειας με το ξενοδοχείο Ατλαντίδα μέσο του σίτε www.atlantidavillas.com αποφεύγετε κάθε είδος προμήθεια, πολλά ταξιδιωτικά γραφεία και γνωστά ονλίνε συστήματα κρατήσεων χρεώνουν 15% με 20% επιπλέον για κάθε κράτηση.


 
  Οία_Ατλαντιδα_Βίλας_ξενοδοχείο_στην_Σαντορίνη
 
Αλλα σίτε του ξενοδοχείου μας
www.atlantidavillas.net
www.volcanosvillas.com
  Για κρατήσης μέσο του συστηματός μας
www.atlantidavillas.com/online.html
     
Αεροπορικά 'e-tickets'
www.aia.gr/default.asp
www.aegeanair.gr
www.olympicairlines.com
Ακτοπλοίκα δρομολόγια ''e-tickets''
www.openseas.gr
www.bluestarferries.com
www.hellenicseaways.gr
     
Μεταφορά στην Ελλάδα
www.ktel-santorini.gr
www.isap.gr
www.amel.gr
www.oasa.gr
  Καιρός στην Σαντορίνη & Ωρα
www.meteo.gr
www.worldtimeserver.com
www.timeanddate.com
     
 
Ατλαντίδα_Βίλας_ξενοδοχείο   Οία_ξενοδοχεία

Σχετικά με την διαθεσημότητα του ξενοδοχείου μας στο Ιντερνετ:
Το ξενοδοχείο μας δίνει διαθεσημότιτα σε διάφορα πολύ γνωστά ονλίνε ταξιδιωτικά πρακτορεία του ιντερνέτ, οπώς είναι τα ακόλουθα:
Expedia.com / Booking.com / Venere.com / hotel.com / Laterooms.com / tripadvisor.com / hotelclub.com ... και πολλά αλλα.!

Μέσο όλλων αυτών των ταξιδιωτικων πρακτορείων και συστημάτων κρατήσεων το ξενοδοχείο μας δίνει για συγκεκριμένους τύπους δωματίων του ξενοδοχείου διαθεσιμότητα...., και το αναφέρουμε αυτό διότι εάν είστε παλίος πελάτης του ξενοδοχείου μας ή εάν θέλετε να κλείσετε κάποιο συγκεκριμένο δωμάτιο, προτείνουμε να κάνετε την κρατησή σας απευθείας με μας.

 
  Ατλαντίδα_Βίλας
 

Οία ξενοδοχείο Ατλαντίδα, Κάντε ζούμ πάνω στον χάρτη. Greece map
 
Ατλαντίδα_Σαντορίνη_και_οία   Ατλαντίδα_βίλας

 
   

 
Διαμερίσματα_στην_οία_Ατλαντίδα_Βίλας   Οία_Ατλαντίδα_βίλας_Σαντορίνη